Popescu Piedone: Protejați de Bunul Dumnezeu, mergem înainte, oameni buni! Împreună, reușim! Și facem treabă!

Popescu Piedone îi consideră simpli actori ai unei scenete pe candidațîi PSD și PNL la Primăria Capitalei.

Candidati PSD PNL la Primaria Capitalei
Candidati PSD PNL la Primaria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, descrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, modul în care arată lupta politică pentru fotoliul de primar general.

Potrivit lui Popescu Piedone, scena este aceeași doar măștile sunt diferite, aluzie la candidații pentru fotoliul de primar al Capitalei.

Popescu Piedone a mai dezvăluit că rolurile actorilor din scenetă sunt previzibile, indiferent dacă aceștia plâng sau se ceartă. Potrivit lui Popescu Piedone, cei care se uită cu atenție la sceneta politică care se joacă pentru Primăria București pot înțelege ce este rău și ce este bine. „Protejați de Bunul Dumnezeu, mergem înainte, oameni buni! Împreună, reușim! Și facem treabă! Primarul Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone, transmis pe Facebook.

Mesajul lui Popescu Piedone

„Alte măști, aceeași scenă… Privitor ca la teatru Tu în lume să te-nchipui: Joace unul şi pe patru, Totuşi tu ghici-vei chipu-i, Şi de plânge, de se ceartă, Tu în colţ petreci în tine Şi-nţelegi din a lor artă Ce e rău şi ce e bine. Protejați de Bunul Dumnezeu, mergem înainte, oameni buni! Împreună, reușim! Și facem treabă! Primarul Piedone”.

Popescu Piedone, critici extrem de dure la adresa lui Nicușor Dan și a susținătorilor lui: „Leneșule! Pe 9 iunie, atenție, strigoilor: VENIM PESTE VOI CU USTUROI”