Popescu Piedone: La mulți ani copiilor de 1 iunie. Și Peppa PIG votează Piedone

Popescu Piedone îi îndeamnă pe bucureșteni să iasă la vot pe 9 iunie pentru că este un lucru foarte important

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a răspuns invitației Asociației Hill de a participa la evenimentele organizate în diferite parcuri din București cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Popescu Piedone le-a transmis urarea de „la mulți ani” tuturor copiilor din România, copiilor din București, cărora le dorește un viitor fără griji, un viitor sănătos, un viitor în care să rămână în țara lor.

Popescu Piedone: Mulțumesc asociației Hill care m a invitat azi ,de Ziua Copilului, în parcul IOR

„Vom mai fi în Parcul Copiilor, în parcul Herăstrău, în Orășelul Copiilor, în parcul Operei, peste tot unde această minunată asociație s a gândit să facă din ziua internațională a copiilor o zi fericită. Acest personaj Peppa PIG m a asimiliat și această asociatie m-a invitat pentru că atunci când mi -am anunțat intenția de a candida la Primărie un alt contracandidat al meu mi a pus ștampila de Peppa PIG. Mulțumesc încă odată acestei asociatii”, este mesajul transmis de Popescu Piedone.

Popecu Piedone : La mulți ani copiilor azi de 1 iunie. La mulți ani tuturor copiilor mai mari pentru că toți rămânem copii în suflet

Potrivit lui Popecu Piedone, trebuie să ne gândim la viitorul copiilor noștri. ” Pentru asta dragi români la mulți ani ! Peppa”.

Popescu Piedone: Și Peppa PIG votează Piedone

„Pe 9 iunie ieși la vot. Votează cu cine dorești. Important este să ieși la vot, de votul dumneavoastră depinde viitorul Bucureștiului”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone neagă orice fel de implicare în gestul reprobabil față de jurnaliștii postului Realitatea TV