Cioban omorât de câinii de la o stână 

Este vorba despre un bărbat de 48 de ani

Oi
Oi sursa foto pixabay

Un cioban din Neamț, care lucra la o stână din Botoșani a fost sfâșiat de câinii de la o stână vecină. La data de 30 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au fost sesizați cu privire la faptul că în apropierea unei stâne, din comuna Știubieni, a fost găsită o persoană decedată, potrivit stiripesurse.ro.

În urma deplasării la fața locului a fost identificată victima, în persoana unui bărbat, de 48 de ani, din județul Neamț

Din primele verificări a rezultat faptul că acesta lucra ca îngrijitor de animale, la stâna respectivă. Potrivit anchetatorilor, în momentul în care desfășura activități în apropierea acesteia, el ar fi fost atacat de mai mulți câini, de la o stână vecină, iar în urma leziunilor provocate, a decedat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând ca, în funcție de rezultat, să fie dispuse măsuri.

MAE, avertizare de călătorie pentru români în Turcia și Grecia