Popescu Piedone: Infecția din Buzoieni, vizavi de piața Rahova, este istorie!

Ceea ce unii credeau că este imposibil, echipa PIEDONE a transformat în POSIBIL, este mesajul edilului sectorului 5

Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone dovedește încă odată că este un bun gospodar, preocupat de problemele sectorului 5. Un astfel de exemplu îl reprezintă transformarea zonei Buzoieni, situată vizavi de piața Rahova, într-o zonă civilizată.

Popescu Piedone: Veni vidi vici. Infecția din Buzoieni,vizavi de piața Rahova, este istorie!

Potrivit primarului Piedone, acolo unde au tronat zeci de ani dezordinea, mizeria și fărădelegea, au ajuns acum confortul și civilizația. În locul gunoaielor, pe Buzoieni au fost plantați pomi tineri, fiind amenajate zeci de locuri noi de parcare. De asemenea, au fost efectuate lucrări de asfaltare și iluminat public.

Popescu Piedone: Ceea ce unii credeau că este imposibil, echipa PIEDONE a transformat în POSIBIL!

Edilul știe că într-un sector unde nu s-au realizat investiții pentru confortul locuitorilor timp de 30 de ani, toți locuitorii vor lucrări finalizate acum. Popescu Piedone îi roagă pe locuitori să înțeleagă că totul nu se poate realiza într-o zi dar el nu rămâne dator comunității.

Popescu Piedone: Ceea ce n-am reușit să realizez eu pentru dumneavoastră, VA REALIZA VLAD POPESCU PIEDONE, noul primarul ales de dumneavoastră!

„Sectorul 5 se dezvoltă, se aerisește, înflorește! Din cauza năpastei nemeritate… multe proiecte mi-au fost înfrânate, amânate! Nu este bai! Aveți încredere în Piedone! Ceea ce n-am reușit să realizez eu pentru dumneavoastră, VA REALIZA VLAD POPESCU PIEDONE, noul primarul ales de dumneavoastră! Domnișoarelor, doamnelor și domnilor… VA FI BUCURIE MULTĂ ÎN SECTORUL 5! Povestea merge mai departe! Vlad Popescu Piedone va continua să facă imposibilul posibil! Cu respect, PIEDONE „, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: NUMELE FIECĂRUI CAMPION OLIMPIC DE LA PARIS VA DEVENI NUMELE UNEI STRĂZI DIN SECTORUL 5