Un bărbat și-a amenințat iubita că o aruncă în Canalul Dunăre Marea Neagră

El ar fi amenințat-o cu o furculiță

Furculita
Furculita sursa foto pixabay

Un bărbat a luat ostatică o femeie duminică seară, 1 septembrie, şi a ameninţat-o că o aruncă în Canalul Dunăre Marea Neagră, folosindu-se de o furculiță. Individul avea ordin de protecţie emis de poliţie față de victimă, dar nu a ţinut cont de el, potrivit ziare.com.

Potrivit poliției, femeia este amanta agresorului și, din cauza geloziei, o ceartă între cei doi a degenerat

După mai multe apeluri la 112, poliția a intervenit. Bărbatul a reacționat violent și a imobilizat-o pe femeie și apoi a încercat să fugă de poliție. „La data de 2 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, bărbatul ar fi condus-o în mod forțat pe concubina sa, în vârstă de 48 de ani, pe faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră din municipiul Medgidia, sub amenințarea unui obiect tăietor-înțepător

El i-a adresat în mod repetat amenințări cu acte de violență și tulburând ordinea și liniștea publică. Bărbatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală”, a transmis Poliția din Medgidia. Potrivit surselor, obiectul ascuțit pe care îl folosea pentru a o amenința pe femeie era o furculiță.

MAE, avertizare de călătorie în Israel