Igienizare apartament Sectorul 5

În timp ce verifica stadiul demolărilor construcțiilor ilegale din sector, Primarul Popescu Piedone a primit o sesizare de la o locatară referitoare la o situație din blocul în care aceasta locuia. Zeci de familii au trăit ani de zile într-un miros greu de suportat, din cauza unui vecin care și-a transformat apartamentul într-un depozit de gunoaie.

După decesul acestuia, apartamentul a rămas o problemă pentru ceilalți locatari. Primarul a dispus ca operatorii Salubrizare Sector 5 să curețe și să igienizeze locul și le-a mulțumit personal pentru munca prestată.

După aceasta, Primarul Piedone Senior a continuat demolarea construcțiilor ilegale din zona Buzoieni și a eliminat un alt focar de infecție. Acesta a discutat și cu proprietarii mai multor magazine, cerându-le să-și modernizeze spațiile pentru a fi conforme și sigure cât mai repede posibil.

Primarul a subliniat că domeniul public va fi eliberat de construcțiile ilegale, pentru că legea trebuie respectată.

”În timp ce verificam stadiul demolărilor privind construcțiile ilegale din sector, am primit o sesizare de la o doamnă, referitoare la o situație din blocul în care locuieşte.

Pe scurt, zeci de familii au trăit ani de zile într-un miros greu de imaginat şi de suportat. Şi credeți-mă când vă spun, cât de tare ai avea stomacul, rămâi fără suflare într-un astfel de focar de infecție.

Un locatar şi-a transformat apartamentul într-un depozit de gunoaie. Groapa de gunoi e nimic pe lângă ce am găsit aici! Persoana care locuia în imobil a decedat, iar locul a rămas chin pentru ceilalți cetățeni din bloc!

Am dispus ca operatorii societății Salubrizare Sector 5 să curețe şi igienizeze locul! Vreau să le mulțumesc personal pentru munca prestată, ştiu că nu v-a fost uşor!

Am continuat apoi demolarea construcțiilor ilegale din zona Buzoieni şi am salubrizat. Un alt focar de infecție pe care l-am eliminat!

Am discutat şi cu proprietarii mai multor magazine şi le-am cerut să-şi modernizeze spațiile pentru a fi conforme şi sigure! Cât mai repede!

Continuăm să eliberăm domeniul public de construcțiile ilegale, pentru că legea trebuie respectată!

Cu respect,

Primarul Piedone” a scris acesta pe Facebook