Bărbat împușcat cu propria armă de vânătoare

El a murit în urma incidentului

Arma de vinatoare
Arma de vinatoare sursa foto pixabay

Un bărbat din localitatea Albota (județul Argeș) a murit miercuri seara, împuşcat cu propria armă de vânătoare. „În seara zilei de 2 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă (SNAU) 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împuşcat, posibil cu arma de vânătoare pe care o deţine, în comuna Albota, potrivit ziare.com.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, din verificările preliminare a rezultat că bărbatul în vârstă de 56 de ani, din comuna Albota, are calitatea de deţinător legal al armei de vânătoare găsită în apropierea sa. Poliţiştii au întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. „Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase desfăşoară verificări, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun”, se mai menţionează în comunicat.

Mașini avariate de un șofer din București