Nicusor Dan pag de FB Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a reacționat după ce în mass media au apărut informații privitoare la o presupusă colaborare a lui Nicușor Dan cu Securitatea. Într-o postare pe pagina de Facebook, Popescu Piedone scrie că a auzit că Nicușor Dan făcea rapoarte la ” tovarășii torționari ” despre colegii lui „isteți”.

” Aud că ai vomat abjecții pe coli veline și ai făcut mame și prunci să sufere în întunericul dictat de Securitate!”, mai scrie Popescu Piedone.

Potrivit lui Popescu Piedone, norocul colegilor lui Nicușor Dan, ” turnați mizerabil în ’88” a fost faptul ca a venit eliberarea și nu a mai avut timp să îi pârască la miliție și securitate pe toți cei care învățau mai bine decât el. Popescu Piedone îi transmite lui Nicușor Dan faptul că își dorește să nu fie adevărat ceea ce citește. „Pentru tine, ca om căruia îi place să pozeze în IMACULAT, mi-ar plăcea să fie un fake! Că, dacă nu e fake, ai cam feștelit-o!”, mai declară Piedone Popescu.

Popescu Piedone: Românii care au suferit din cauza fărădelegilor securității și miliției comuniste… NU TE VOR IERTA!” Dumnezeu să te apere, nicusoare!

Popescu Piedone crede că este doar campanie electorală murdară și CINEVA i-a găsit câteva rufe murdare și i le-a fluturat în văzul lumi! „Eu… cred, sincer, că eșți imaculat! Poate ne explici astăzi, mâine, până sâmbătă, dacă nu ești ocupat cu laudatio și foto/video, că în ultimele două luni! “Nihil sine deo”, nicusoare, vorba unor păcătoși cu aere de sfinți”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone neagă orice fel de implicare în gestul reprobabil față de jurnaliștii postului Realitatea TV