Un bărbat și-a înjunghiat mama pentru că l-a trimis să muncească

El a fost reținut pentru tentativă de omor.

SMURD
SMURD

Caz cutremurător în județul Mureș. O femeie de 74 de ani, din Sighișoara, a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiată de către propriul fiu. Individul, în vârstă, de 52 de ani a rănit-o de mai multe ori și nici măcar strigătele de ajutor ale celei care i-a dat viață nu l-au potolit, potrivit ziare.com.

El a fost reținut pentru tentativă de omor.

Femeia locuia cu fiul ei, de mai mulți ani, într-un apartament din Sighișoara. Bărbatul nu avea un loc de muncă, iar singurul venit ar fi fost pensia mamei lui. O vecină a dat alarma când a auzit strigătele disperate ale femeii. După ce a intrat în locuința victimei a găsit-o plină de sânge, în agonie, cu multe răni pe corp.

Femeia înjunghiată de propriul ei fiu a fost transportată la spitalul de urgență din Târgu Mureș cu un elicopter SMURD.

În tot acest timp, polițiștii l-au căutat pe bărbat, principalul suspect în acest caz șocant. Bărbatul fugise de acasă. A fost găsit însă, câteva ore mai târziu, pe un dig din apropierea cartierului. Omul nu a opus rezistență și a fost condus la audieri, mai scrie sursa citată. Vecinii spun că, cel mai probabil, scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la bani și de la faptul că mama și-ar fi îndemnat fiul să își găsească un loc de muncă. Bărbatul a fost reținut acum pentru tentativă de omor. Medicii se luptă acum să îi salveze viața mamei pe care a lovit-o cu o cruzime de neimaginat.

Bacalaureat 2024: Azi se susţine proba la alegere a profilului