Acțiune coordonată de Popescu Piedone, președintele PUSL București: Locuitorii Capitalei, îndemnați să semneze pentru confiscarea averilor dobândite ilegal

Acțiunea a demarat în sectoarele 4 și 5

Actiune PUSL
Actiune PUSL Bucuresti

Membrii organizației PUSL București, aflați sub coordonarea lui de Cristian Popescu Piedone, au continuat demersurile de conștientizare a importanței existenței unei legi privind confiscarea averilor dobândite ilegal. Îmbrăcați în tricouri albe și cu ajutorul bicicletelor, membrii PUSL București s-au întâlnit cu locuitorii cărora le-au prezentat inițiativa legislativă a PUSL.

„Felicitări pentru inițiativă atât dlui Voiculescu cât și dlui Piedone. În România chiar este nevoie de așa ceva, sunt foarte mulți bani care nu se declară. Trebuie să ajungem în rând cu Europa”, a declarat un susținător al inițiativei legislative.

Acțiunile privind inițiativa legislativă privitoare la averile dobândite ilegal sunt coordonate de Cristian Popescu Piedone la nivel Bucureștiului. „Am început acțiunea în sectoarele 4 și 5 și urmează sectarele 6 și 1, iar apoi alte județe din țară. Sperăm ca în fiecare zi să convingem cât mai mulți cetățeni să semneze petiția noastră, să intre între pe site ul „pusl.ro”, să acceseze codul QR. Ne dorim că tot mai mulți cetățeni să fie alături cu demnitate și curaj în această inițiativa legislativă privind confiscarea averilor dobândite ilegal și alături de liderii noștri”, a declarat un membru PUSL București.

Popescu Piedone vrea o colaborare între PUSL și PNL în cadrul Consiliului General al Municipiului București