Accident neobișnuit în județul Vrancea

Un bărbat a intrat cu viteza maximă într-un TIR

Accident
Accident sursa foto pixabay

Marți după-amiază, pe E85 în județul Vrancea, un accident mortal a avut loc în timp ce victima era căutată de poliție. Anchetatorii suspectează că bărbatul ar fi recurs la suicid după ce și-a agresat soția, potrivit stiripesurse.ro.

Bărbatul a accelerat până la 150 km/h și a intrat intenționat într-un autotren.

Bărbatul, originar din Mărășești, avusese un conflict violent cu soția sa, lovind-o în cap cu un ciocan. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani. După ce a devenit căutat de poliție pentru atacul asupra soției, bărbatul s-ar fi sinucis prin accident. Șoferul decedat a accelerat până la 150 km/h și a intrat intenționat într-un autotren din zona Bizighești. Bărbatul, originar din Mărășești, avusese un conflict violent cu soția sa, lovind-o în cap cu un ciocan.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani.

Când poliția a început să-l caute, soțul femeii ar fi intrat intenționat în TIR. Autoritățile se află încă în proces de investigare a cazului. ”Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85 – în afara localității Bizigești s-a produs un accident rutier. În urma impactului dintre cele 3 autovehicule implicate, a rezultat decesul unui bărbat. În prezent, sunt efectuate cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului și luării măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Vrancea.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în urma investigațiilor medicale efectuale la spital, întrucât persoana prezenta răni grave care i-au pus în pericol viața, încadrarea juridică a fost schimbată în ,,tentativă de omor”.

Au fost continuate verificările pentru găsirea agresorului, care a plecat de la locul comiterii faptei, imediat după producerea evenimentului. În cursul zilei de 4 septembrie, în urma continuării cercetărilor și a parcurgerii procedurii legale de stabilire a identității victimei accidentului rutier, transportată la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, s-a stabilit că aceasta este autorul infracțiunii de tentativă de omor înregistrată pe raza orașului Mărășești. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii celor două evenimente”, transmit oamenii legii

O nouă directivă europeană privind colectarea separată a textilelor, valabilă de la 1 ianuarie 2025