Accident rutier grav în județul Prahova

Doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident pe DN 1

Politist
Politist sursa foto pixabay

Doi bărbaţi au fost răniţi, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 1, în judeţul Prahova, fiind implicate un camion şi o dubiţă. Unul dintre răniţi, în vârstă de 37 de ani, a fost descarcerat. El a fost transportat la spital în timp ce i se fac manevre de resuscitare, potrivit stiripesurse.ro.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în zona localităţii Floreşti din judeţul Prahova, fiind implicate un camion şi o dubiţă.

ISU Prahova a trimis acolo o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă (cu medic). La sosirea echipajelor, a fost găsit un bărbat încarcerat, el fiind scos şi predat în stare de inconştienţă către echipajul ambulantei de terapie intensivă mobilă. Potrivit ISU Prahova, este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat în stop cardio-respirator. El a fost transportat, în curs de resuscitare, la UPU Ploiesti, iar celalalt ocupant implicat în accident, un bărbat de 31 de ani, conştient şi politraumatizat, a fost transportat tot la UPU Ploieşti.

Tratamente decontate de stat pentru ‘Terapia Durerii