Un elev din Constanța își sperie colegii și învățătoarea

Părinții reclamă că elevul își agresează colegii

Elevi
Elevi sursa foto pixabay

Poliția a intervenit la Școala 45 din Constanța, după ce un elev de clasa a treia a lovit și înjurat colegii și învățătoarea. Situația tensionată a dus la refuzul părinților de a-și mai trimite copiii la școală, potrivit ziare.com

Părinții reclamă că elevul problematic își agresează frecvent colegii, aceștia ajungând acasă cu urme de lovituri.

Elevul înjură și aruncă cu obiecte și în acest fel creează un climat de teamă și nesiguranță printre colegi. Părinții povestesc cum copiii lor sunt agresați fizic și verbal în mod constant.

„A fost agresat de cel puțin trei ori. Erau într-o pauză. Băiatul era bătut în curte de acest copil. A fost lovit, tăvălit pe jos. Când fetița și-a văzut fratele lovit, a intervenit și ea. Astfel de situații sunt zilnice și mai sunt și agresiunile verbale și starea care domnește în aceasta clasă”, a declarat unul dintre părinți.

Elevul s-a transferat la mai multe școli, ajungând în final la Școala 45. Mama unui alt copil a mărturisit: „Nu mai vrem să ne trimitem copiii la școală și să ne temem că sunt bătuți”. Inspectorul școlar-șef Sorin Mihai consideră că situația poate fi gestionată la nivelul școlii. Legislația actuală nu permite exmatricularea elevului cât timp acesta se află într-o școală gimnazială. Specialiștii avertizează că este necesar ca atât elevul, cât și părinții să primească consiliere pentru a rezolva problema.

Accident rutier grav în județul Prahova