Popescu Piedone: Buzoieni, misiune îndeplinită! Dragilor, cu sprijinul vostru, cu votul vostru, CRISTIAN VICTOR POPESCU PIEDONE va fi VIITOR SENATOR AL ROMÂNIEI!

Popescu Piedone este sigur că alături de Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, comunitatea va avea mai mult confort și o mult mai bună dezvoltare!

După ce a inaugurat luni seara un nou obiectiv important în Sectorul 5, și anume zona de relaxare de pe strada Buzoieni, în prezența a peste 2.000 de oameni, Cristian Popescu Piedone dorește să fie în continuare în slujba tuturor românilor. Demonstrând că este un bun gospodar căruia îi pasă de oameni și de problemele lor, Popescu Piedone speră să fie ales senator al României, cu sprijinul și votul oamenilor.

Pppescu Piedone: Buzoieni, misiune îndeplinită! Mi s-a transmis că nu se poate, am muncit și am dovedit că… se poate! Urâtul s-a dus departe de comunitate! Am adus în locul lui… normalitate!

Lucrările de la intrare pe strada Buzoieni, zona Piața Rahova, au fost finalizate luni seară. Cristian Popescu Piedone a inaugurat zona de relaxare realizată, evenimentul fiind transmis live pe rețelele de socializare în prezența a peste 2.000 de persoane care au venit să îl susțină și să îi mulțumească pentru tot ce a făcut în Sectorul 5. Popescu Piedone le mulțumeste tuturor oamenilor buni care au avut încredere în echipa lui, echipa PIEDONE. Popescu Piedone le-a mulțumit acestora pentru ospitalitate și le-a transmis un mesaj simplu și adevărat, rostit de puțini politicieni, și anume faptul că tot ceea ce au reușit împreună este DOAR normalitate.

Popescu Piedone: Alături de Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, comunitatea aceasta va avea mai mult confort și o mult mai bună dezvoltare! Sectorul 5 va fi un loc perfect pentru copii, pentru adolescenți, pentru tineri, pentru seniori!

Popescu Piedone îi asigură pe locuitorii sectorului 5 că aceste va fi locul pe care fiecare bucureștean și-l va dori ca domiciliu, sub conducerea lui Vlad Popescu Piedone . „Credeți-mă, știu ce spun! Domnișoarelor, doamnelor și domnilor… VA MULȚUMESC!”, este mesajul lui Popescu Piedone. Edilul a rămas impresionat de faptul că trei copii din comunitate l-au desenat, oferindu-i desenele lor și spunându-i că îi mulțumesc.

Popescu Piedone: Dragi copii, stimați părinți, vă mulțumesc! Vă mulțumesc din tot sufletul meu! Vă mulțumesc și… vă iubesc așa cum știu!

Cu respect, pentru întreaga comunitate a Sectorului 5 . , cu respect pentru toți cei 917.000 de prieteni, amici și urmăritori virtuali de pe această pagină.

„Dragilor, cu sprijinul vostru, cu votul vostru… CRISTIAN VICTOR POPESCU PIEDONE va fi… VIITOR SENATOR AL ROMÂNIEI! ÎMPREUNĂ, ne vom ocupa, cum trebuie, de țară! ÎMPREUNĂ, VOM FACE IMPOSIBILUL POSIBIL PENTRU ROMÂNIA! „, este mesajul lui Cristian Victor Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone, mesaj criptat în miez de noapte