Ionel Ganea, anchetat pentru agresarea vecinilor

Fostul fotbalist are ordin de protecție

Politist
Politist sursa foto pixabay

Fostul fotbalist Ionel Ganea este anchetat de polițiștii din Ilfov după ce l-ar fi agresat fizic pe unul dintre vecinii săi, fapt care a condus la emiterea unui ordin de protecție împotriva sa, potrivit stiripesurse.ro.

Mai mulți agenți de la Poliția Voluntari au intervenit de urgență la vila fostului jucător, unde avea loc un scandal în care o persoană fusese deja lovită.

Conform surselor judiciare, Ganea are relații tensionate cu majoritatea vecinilor, care îl acuză că își închiriază locuința unor persoane zgomotoase, deranjând astfel comunitatea. Joi, situația a escaladat din nou, Ionel Ganea având o altercație cu unul dintre vecini, pe care l-ar fi lovit. Victima a depus plângere, iar polițiștii au emis un ordin de protecție temporar împotriva lui Ganea, interzicându-i să se apropie de persoana respectivă.

Fostului fotbalist nu i s-a impus purtarea unei brățări de localizare, deoarece acest tip de măsură nu este aplicat în conflictele dintre vecini.

Un alt incident cu autoritățile a avut loc la sfârșitul lunii martie, când Ionel Ganea a rămas fără permis de conducere după un conflict cu Poliția Rutieră. Fostul fotbalist a fost oprit la intrarea în stadionul unde România juca împotriva Irlandei de Nord. După ce a refuzat să respecte semnalele polițiștilor, Ionel Ganea a fost scos din mașină, amendat și i s-a reținut permisul pentru 30 de zile. El a acuzat ulterior abuzuri din partea polițistului, susținând că agentul i-ar fi cerut în mod repetat să frâneze, deși vehiculul era deja oprit.

O nouă metodă de înșelăciune se propagă pe Facebook