Anunțul lui Popescu Piedone privind continuarea bătăliei pentru Primăria Capitalei, susținut de zeci de mii de persoane

Clipul postat joi pe pagina sa de Facebook, în care acesta anunță că nu se retrage, a adunat aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore

cristian popescu piedone
cristian popescu piedone

Bătălia pentru Primăria Capitalei devine tot mai strânsă .Sondajele pentru Primăria Capitalei au fost date peste cap de anunțul lui Cristian Popescu Piedone.

Clipul lui Cristian Popescu Piedone, postat joi pe pagina sa de Facebook, în care acesta anunță că nu se retrage, a adunat aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Peste 20.000 de oameni au apreciat mesajul transmis de candidatul PUSL la Primăria Capitalei. De asemenea, aproape 5.000 de persoane i-au trimis și mesaje de încurajare.

Cristian Popescu Piedone a anunțat public cu fermitate faptul că nu se retrage din competiția electorală pentru Primăria Capitalei, indiferent la câte hărțuiri și injurii a fost supus atât el cât și membrii familiei lui. Declarația lui Popescu Piedone a fost făcută în față sediului Primăriei Sectorului 5, acesta transmițându-le la sfârșitul declarației de presă bucureștenilor un mesaj.

Popescu Piedone : ” Votați pe 9 iunie Cristian Popescu Piedone care va dormi pe stradă pentru dumneavoastră și nu în cancelarii de partide”

Popescu Piedone și-a început discursul arătându-și regretul pentru faptul că familia și nepoții lui au fost hărțuiți și batjocoriți ”Îmi pare rău pentru familia mea, pentru copiii și nepoții mei, care au fost hărțuiți. Îmi pare rău pentru Nicușor Dan și pentru Gabriela Firea, cei care și-au făcut calcule privind retragerea mea. Îmi pare rău pentru toate ofertele care mi s-au făcut pentru a mă retrage din această cursă. Îmi pare rău pentru PUSL, pentru ”căluțul” care a făcut senzație în București și în țară. La un moment dat trebuie să te gândești la mai binele bucureștenilor. Au dat toți joia retragerii lui Cristian Popescu Piedone. De aceea, astăzi vă anunț, cu regret pentru unii, cu fericire pentru alții”, a spus Popescu Piedone.

Popescu Piedone : Cristian Popescu Piedone nu se retrage, merge la bătălie. Cristian Popescu Piedone va fi viitorul primar general al Capitalei pe 9 iunie. Dumneavoastră, cetățeni ai Bucureștiului, decideți dacă va luați sau nu orașul înapoi.

Popescu Piedone: „Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Capitalei!”