Donație importantă pentru Primăria Sectorului 5

Potrivit primarului Popescu Piedone, este vorba despre 30 de calculatoare, laptopuri, monitoare, mouse-uri şi cabluri

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Administrația publică locală a Sectorului 5, mai eficientă pentru binele locuitorilor acestui sector. Anunțul a fost făcut de către Cristian Popescu Piedone, care a transmis faptul că „nişte oameni de bine au ales să sprijine Sectorul 5”.

Popescu Piedone: Să lucrăm mai repede şi mai uşor la Direcția de Taxe Locale şi Impozite Sector 5

Potrivit lui Popescu Piedone, acest lucru este posibil datorită donației făcute de ONG-ul ETI PC. Mai precis, este vorba despre 30 de calculatoare, laptopuri, monitoare, mouse-uri şi cabluri pentru o mai bună funcționare a DITL Sector 5. „Şi nu sunt la prima “abatere”. ONG-ul a donat calculatoare şi în trecut, unor şcoli şi cazuri sociale. Aparatura donată către DITL Sector 5 valorează peste 30.000 de lei şi îi va ajuta pe angajații Primăriei să lucreze mai eficient pentru binele comunității. Vă mulțumim pentru sprijin!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone a inaugurat luni zona de relaxare realizată, evenimentul fiind transmis live pe rețelele de socializare în prezența a peste 2.000 de persoane care au venit să îl susțină și să îi mulțumească pentru tot ce a făcut în Sectorul 5.

Popescu Piedone: Buzoieni, misiune îndeplinită! Dragilor, cu sprijinul vostru, cu votul vostru, CRISTIAN VICTOR POPESCU PIEDONE va fi VIITOR SENATOR AL ROMÂNIEI!