Doi băieți din Ploiești cu arsuri, după ce s-ar fi electrocutat

Ei au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

SMURD
SMURD

ISU Prahova a intervenit, vineri seara, la un incident din Ploiești la care au participat patru minori doi ar fi fost electrocutați și au arsuri de gradele II și III, potrivit g4media.ro.

Copiii s-ar fi jucat în preajma unor vagoane de tren în zona staţiei C.F. Ghigiu, iar unul s-a urcat pe un vagon.

Victimele sunt doi băieți, unul de 13 ani, cu arsuri de gradele II și III pe circa 80% din suprafața corpului, iar celălalt de 12 ani cu arsuri de gradul II la brațul stâng, a precizat ISU Prahova. Ambele victime sunt transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Împrejurările în care s-a produs evenimentul urmează sa fie stabilite de organele abilitate de lege, a mai precizat ISU.

„Misiune de căutare-salvare a unui minor posibil electrocutat, în Ploiești, proximitatea străzii Corlătești

Ajunși la locului intervenției, salvatorii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 persoane minore. În urma evaluării medicale doi dintre minori prezentau arsuri de gr. II și III, iar ceilalți doi nu prezentau leziuni vizibile. Progresiv, la locul evenimentului au fost alocate următoarele forțe: o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare (utilizată pentru iluminarea zonei evenimentului), o ambulanță SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă”, a anunțat ISU Prahova.

Doi tineri, reţinuţi pentru falsificarea adeverinţelor medicale