25 de cetățeni străini descoperiți într-un TIR la Vama Nădlac II

Ei încercau să treacă ilegal granița

Polițiștii de frontieră de la Nădlac II, județul Arad, au găsit ascunși într-un TIR care transporta alimente 25 de cetățeni străini care încercau astfel să treacă ilegal granița, potrivit stiripesurse.ro.

Luni dimineața, în jurul orei 4.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un român aflat la volanul unui TIR

Acesta transporta, conform documentelor, produse alimentare pe ruta România-Marea Britanie. Polițiștii au găsit în semiremorca TIR-ului 25 de cetăţeni străini. „În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcă, 25 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria şi Irak, ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera”, a informat Poliţia de Frontieră Arad. Aceștia au fost duși la sediul poliției, iar în urma verificărilor s-a stabilit că provin din Siria și Irak și intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera. Șoferul este cercetat pentru trafic de migranți, iar străinii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Vreme anormal de caldă în următoarele două săptămâni