Bărbat arestat preventiv pentru înjunghierea unui  bărbat în fața unui magazin

Incidentul a avut loc în Sectorul 6

arest
arest sursa foto pixabay

Bărbatul care a înjunghiat un alt bărbat în fața unui magazin din Sectorul 6 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii nu au stabilit motivul agresiunii, dar precizează că ambii bărbați ar fi fost băuți, potrivit g4media.ro.

La data de 6 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 47 de ani)

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice, a anunțat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă. Potrivit procurorilor, la data de 5 iulie, în jurul orei 22.38, în timp ce se afla în fața unui magazin din București, Sector 6, inculpatul a înjunghiat-o de două ori cu cuțitul în zona abdomenului pe persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 57 de ani).

El i-a provocat plăgi înjunghiate torace-anterior și plăgi înjunghiate eviscerate în zona abdomenului superior, victima fiind salvată de intervenția echipajelor medicale de urgență

. „Agresiunile au fost exercitate în public, de față fiind mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă și insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică. Până în prezent ancheta nu a stabilit motivul agresiunii, inculpatul refuzând să ofere un motiv plauzibil. Totuși, s-a stabilit că și inculpatul și victima erau sub influența alcoolului”, se mai arată în comunicat. Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Doi traficanți de droguri, reținuți de mascați în București