Elena Gheorghe, „Duracell” pentru pitici

„Încerc să îmi iau energia atât de la copii, căci știi cum e, de la cei pe care îi iubești îți iei puterea”

Elena Gheorghe îmbină destul de bine rolul de mamă, pe care îl are pentru cei doi copii, cu cel de artistă, motiv pentru care „balanța” vieții personale înclină puțin spre mărirea familiei, mai ales că cei mici își doresc „o surioară”, așa cum îi tot cere fetița sa, Amelie.

„Un copil este o bucurie în orice familie, cu siguranță ar fi mult mai solicitant și viața mea ar fi mult mai grea, dacă ar veni și al treilea. Dar, cumva ne descurcăm, nu? Suntem oameni mari, maturi, avem bunici, avem ajutoare…”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva!

De altfel, artista, care s-a făcut remarcată alături de trupa Mandinga, consideră că cei mici îi dau puterea de a reușit tot ce și-a propus, în ciuda multor opinii cum că cine alege să fie părinte cam trebuie să-și facă uitată cariera. Iar ceea ce reușește Elena Gheorghe arată exact contrariul acestor păreri, neavizate.

„Nu știu cum să mai fac să fiu Duracell în persoană, pentru că este destul de greu să îmbini cariera și copiii și, mai ales acum, evenimentele… Am fost și cu lansarea noului single, Bailar, și într-adevăr sunt o fire super activă, pentru că viața mă împinge să fiu așa. Încerc să îmi iau energia atât de la copii, căci știi cum e, de la cei pe care îi iubești îți iei puterea, și am încercat să merg pe un stil de viața mult mai sănătos ca până acum.

Elena și familia cu multe semnificații

Dacă Elena este obișnuită să fie în fața reflectoarelor, soțul acesteia, Cornel Ene, stă ceva mai în spate, el făcând parte din band-ul artistei. Cei doi au o relație frumoasă, începută în 2005,  chiar de ziua Elenei, și oficializată „legal” șase ani mai târziu, tot de ziua acesteia.

„30 iulie are 3 semnificaţii pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche şi m-am logodit.Aşa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viaţă, 15 ani de relaţie şi 9 ani de la logodnă. Soţul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede iar mie îmi trebuie 2 veri că să-l ajung”, declara Elena, în umă cu un an, citată de OK Magazin.

Și chiar dacă soțul nu este aromân, așa cum și-l dorea bunica Elenei, însă acesta i-a câștigat încrederea, pe deplin. „Într-o zi mi-a spus că ea o să plece cândva şi că o să mă lase pe mâini bune, că oricum Cornel face cât 10 aromâni”, a mai spus Elena pentru aceeași sursă.

Citește și: Oana Zăvoranu, acidă cu artistele României