Patru tineri spulberați de o dubiță în județul Sibiu

Șoferul dubiței nu a acordat prioritate

SMURD
SMURD

Patru tineri au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, vineri dimineață, de o dubiță condusă de un bărbat de 64 de ani, care a intrat pe drumul național fără să acorde prioritate, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, la km. 304, Șelimbăr (zona Extaz).

În timp ce conducea o autoutilitară pe un drum secundar, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Veștem spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Gorj. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a tuturor celor 4 ocupanți ai autoturismului, conducătorul auto și cei trei pasageri, bărbați în vârstă de 21, 25, respectiv 31 de ani, din Avrig, aceștia fiind transportați la spital conștienți”, anunță IPJ Sibiu.

Polițiștii precizează că în zonă se circulă îngreunat. Ambulanța Sibiu menționează că a intervenit cu trei echipaje. „Echipajele SAJ au acordat asistență medicală la trei dintre victime după cum urmează: bărbat 31 ani, tcc,traumatism genunchi dr, bărbat 21 ani, traumatism cranio-facial, bărbat 25 de ani, traumatism genunchi. Toți au fost transportați la UPU Sibiu în stare stabilă. O altă victimă a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul ISU”, arată SAJ Sibiu.

Grupare de traficanți de persoane în Spania, anihilată