FAN Courier a făcut mereu livrări în siguranță. Sau așa s-a lăudat mereu. Că unele colete sau scrisori au ajuns peste vreo două luni sau deloc, astea sunt detalii. Că vreo 24 de persoane angajate ale FAN Courier pe poziția de manipulant marfă în depozitul din Ștefănești au coronavirus, astea nu mai sunt detalii.
Jur pe roșu că i-am cam înjurat de multe ori, dar niciodată nu le-am dorit vreun rău. Îmi erau cam antipatici încă de dinainte de pandemie. Am suferit din cauza lor. Mult. Dar chiar nu le-am dorit vreun virus.
”Majoritatea angajaților testați pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor și toți contacții direcți ai acestora au fost izolați și au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare.
Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în HUB-ul din Ștefănești.
În plus, echipele din depozitul FAN Courier sunt autonome și nu interacționează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfășoară la parametri normali, echipele FAN Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranța sanitară a angajaților vom intensifica controlul și triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier.
”Este important de știut că nu există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate”, au adăugat reprezentanții companiei.
Pentru ipohondri și paranoici: la stilul în care s-a mișcat și se mișcă FAN-ul, sunt toate șansele ca virusul să dispară înainte ca destinatarul să primească pachetul.
Pentru cei care nu și-au pierdut încă simțul umorului: până ajunge comanda, e posibil să se descopere și vaccinul.
Prevăd o nouă stare de urgență, și nu știu de ce am impresia că o să cam scadă comenzile on-line. Și, în ritmul ăsta, prevăd și un val de știri alarmiste în legătură cu economia.
Rămânând la sintagma ”oriunde cu plăcere”, le doresc însănătoșire grabnică. Și ceva mai multă atenție cu măștile și mănușile. Nu de alta dar, chit că sunt ei lenți, virusul e destul de grăbit.
Citește și: Laurent Lombard: ”Ce-ai zice de un înot cu COVID-19 în această vară?”