Popescu Piedone : Pe 9 iunie, va trebui să pleci acasă, nicușoare! Bucureștiul te vrea dus.”

Potrivit lui Popescu Piedone, oamenii buni nu mai au răbdare și doresc să aleagă un nou primar general

Cristian Popescu PIedone
Cristian Popescu PIedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a demonstrat încă odată cât de mult este iubit de locuitorii Sectorului 5 . Îmbrăcat simplu și cu o față destinsă, Popescu Piedone s-a dus să își facă cumpărăturile într-o piață din Sectorul 5, unde a fost întâmpinat cu căldură de oamenii care i-au transmis că îl vor vota la Primăria Capitalei, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut pentru ei în Sectorul 5.

„Când ajungeți primar să faceți Bucureștiul la raport”, l-a rugat un cetățean pe Popescu Piedone. „Vreau să va strâng mâna și să va mulțumesc pentru tot ce faceți”, i-a spus o locuitoare primarului Sectorului 5.

” Sunteti cel mai bun primar pentru că îi ajutați pe cei săraci. Aveți votul meu. O să vorbesc cu toată lumea să vă voteze”, este mesajul transmis de alt cetățean lui Popescu Piedone. Primarul Sectorului 5 le-a transmis oamenilor că în cazul în care va fi ales primar general al Capitalei, vor putea circula gratuit cu mijloacele publice locale, ale STB, potrivit progamului sau electoral.

Popescu Piedone : Pe 9 iunie, va trebui să pleci acasă, nicușoare! Bucureștiul te vrea dus.”

„Alo? nicușor, vezi că vin la primărie! Fă curat în birou! (Glumesc! De la trântori și de la mincinoși… n-am așteptări!) Am fost prin oraș, am conversat cu Bucureștiul real, de dincolo de politică și de sondaje! Răspunsul străzii, pentru tine, nicușoare, este acesta: Oamenii buni nu mai au răbdare! Orașul nu mai are răbdare! Timpul nu mai are răbdare! Pe 9 iunie, va trebui să pleci acasă, nicușoare! Bucureștiul te vrea dus.”, este mesajul transmis de Popescu Piedone lui Nicușor Dan.

Popescu Piedone: Pe 9 iunie, SUNTEM NUMĂRUL 6 PE BULETINUL DE VOT! ACOLO PUNEM CU TOȚII ȘTAMPILA!