Popescu Piedone: Pe 9 iunie, SUNTEM NUMĂRUL 6 PE BULETINUL DE VOT! ACOLO PUNEM CU TOȚII ȘTAMPILA!

Popescu Piedone descrie Bucureștiul drept o comunitate unită, formată din șase sectoare care ar trebui să aibă o singură poveste.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, își anunță susținătorii că PUSL și candidații partidului se află la numărul 6 pe buletinul de vot. Popescu Piedone, care este și președintele executiv al PUSL, le mulțumește „oamenilor buni” pentru pentru încrederea, dragostea și pentru prietenia acordată.

Popescu Piedone: Bunul Dumnezeu ne-a rezervat NUMĂRUL 6 PE BULETINUL DE VOT! Numărul 6, pentru 6 sectoare! Știe Bunul Dumnezeu ce trebuie și cum trebuie să fie!

Popescu Piedone descrie Bucureștiul drept o comunitate unită, formată din șase sectoare care ar trebui să aibă o singură poveste. „Pe 9 iunie, SUNTEM NUMĂRUL 6 PE BULETINUL DE VOT! ACOLO PUNEM CU TOȚII ȘTAMPILA! Ne vedem pe 9! Pentru că 9 NE PASĂ! Votăm și câștigăm! Bunul Dumnezeu ne călăuzește calea și are grijă să izbândim! Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Ne vedem pe 9! Pentru că 9 NE PASĂ! Votăm și câștigăm!

„Șase sectoare, UN singur oraș! Șase sectoare, O singură comunitate unită! Șase sectoare, O singură poveste! Așa am spus că vreau să fie! Acum, a venit vremea! Chin a fost, puțin a rămas, oameni buni! Bunul Dumnezeu ne-a rezervat NUMĂRUL 6 PE BULETINUL DE VOT! Numărul 6, pentru 6 sectoare! Știe Bunul Dumnezeu ce trebuie și cum trebuie să fie! Vă mulțumesc pentru încrederea, pentru dragostea și pentru prietenia voastră, oameni buni! Pe 9 iunie, SUNTEM NUMĂRUL 6 PE BULETINUL DE VOT! ACOLO PUNEM CU TOȚII ȘTAMPILA! Ne vedem pe 9! Pentru că 9 NE PASĂ! Votăm și câștigăm! Bunul Dumnezeu ne călăuzește calea și are grijă să izbândim! Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: ”Mărgelatule, hai că poți! Hai să mai râdem împreună nițel!”