Popescu Piedone anunță că îl va da în judecată pe Nicușor Dan

Edilul vrea plata pagubelor produse în urma "descompunerii" băncii de alimente, construcție aflată în stadiu de șantier, care a determinat strivirea unor mașini

Cristian Popescu Piedone, a lansat, într-o postare pe Facebook, un atac extrem de dur la adresa primarului general Nicușor Dan. Primarul Sectorului 5 susține că minciunile și promisiunile neonorate ale lui Nicușor Dan afectează comunitatea sectorului.

Popescu Piedone: Sifonarule, sunt nervos însă că lenea, minciunile și habarnismul tău nenorocesc comunitatea noastră din Sectorul 5!

Potrivit lui Popescu Piedone, Nicușor Dan a început acum 3 ani un centru pentru persoane cu probleme sociale, banca de alimente și „alte minciuni” tocmai în Sectorul 5. Popescu Piedone susține că lucrarea, care se afla în stadiu incipient de construcție, s-a „descompus”, strivind mașini. Edilul Sectorului 5 îl anunță pe Nicușor Dan că îl va da în judecată până în octombrie pentru a-l obligă să plătească pagubele produse.

Popescu Piedone:” Te-ai pozat cu șantierul, te-ai lăudat electoral că îl faci boboc, fix ca în proiect, și nu l-ai mai finanțat, LOAZĂ!”

„Astăzi, mârșăvia ta ordinară s-a „descompus”, a strivit mașini și a provocat suferință în comunitatea noastră, păcăliciule! Bă’, mincinosule! Bă’, papagal vopsit! Bă, circarule! Mi-e silă de tine! Nu îți mai bate joc de oameni, habarnistule! Nu îți mai bate joc! Mâine, poimâine va veni toamna, sifonarule! Din octombrie… VOM fi cu ochii pe tine! Râzi fals, imaculatule! Din octombrie însă… ia-ți batiste, că vei avea mare nevoie! Promit!”, este acuzația lui Popescu Piedone. Popescu Piedone îl acuză pe Nicușor Dan că timp de patru ani a nenorocit Bucureștiul și a păcălit oamenii buni. ” De fanii tăi nu îmi pasă! Nu dau un PET gol pe ei!!! Dar oamenii buni, păcăliciule, PROMIT că NU îi vei mai păcăli încă patru ani! NU! Sifonarule, te VOM face să plăteșți pentru toată nemernicia, pentru toată nesimțirea, pentru toată lenea și pentru toată minciuna! Până în octombrie… TE dăm în judecată! Și îți cerem să plăteșți tot ce ai nenorocit! Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone : Sifon, recepție! Sifonarule, păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai mestecat și le-ai vomitat peste oameni, în campania electorală!

„Că ți-ai păcălit aplaudacii electorali din cartierele de nord… nici în cot nu mă doare! Să se spele și să se șteargă cu ține pe unde vor! Că le-ai promis, că mincinosul, bunăstare și confort, iar acum le-ai blocat corporatiștilor din nord șantierul tramvaiului mult așteptat, iar nu îmi pasă! Vă scuipați, vă îmbrățișați, castă voastră, tradiția voastră!Sifonarule, sunt nervos însă că lenea, minciunile și habarnismul tău nenorocesc comunitatea noastră din Sectorul 5! Bă’, mincinosule! Ba’, păcăliciule! Ba’, habarnistule!

Cât să te mai suportăm, ba’???? Acum trei ani, leneșule habarnist, ai început un centru pentru persoane cu probleme sociale, banca de alimente și alte minciuni… tocmai la noi în Sectorul 5.Te-ai pozat cu șantierul, te-ai lăudat electoral că îl faci boboc, fix că în proiect, și nu l-ai mai finanțat, LOAZĂ! Astăzi, mârșăvia ta ordinară s-a „descompus”, a strivit mașini și a provocat suferință în comunitatea noastră, păcăliciule! Bă’, mincinosule! Bă’, papagal vopsit! Bă, circarule! Mi-e silă de tine! Nu îți mai bate joc de oameni, habarnistule! Nu îți mai bate joc! Mâine, poimâine va veni toamna, sifonarule! Din octombrie… VOM fi cu ochii pe tine! Râzi fals, imaculatule!

Din octombrie însă… ia-ți batiste, că vei avea mare nevoie! Promit! Patru ani ai nenorocit Bucureștiul și ai păcălit oamenii buni! De fanii tăi nu îmi pasă! Nu dau un PET gol pe ei!!! Dar oamenii buni, păcăliciule, PROMIT că NU îi vei mai păcăli încă patru ani! NU! Sifonarule, te VOM face să plăteșți pentru toată nemernicia, pentru toată nesimțirea, pentru toată lenea și pentru toată minciună! Până în octombrie… TE dăm în judecată! Și îți cerem să plăteșți tot ce ai nenorocit! Piedone”, este mesajul lui Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5!