Incendiu de amploare în județul Giurgiu

Pompieri din două judeţe au intervenit cu cinci autospeciale timp de şase ore pentru stingerea incendiului.

Pompieri
Pompieri

Două locuinţe, mobilierul din interiorul acestora, articole electrice şi electrocasnice, zece tone de lemne, o motocicletă, o căruţă şi alte bunuri au ars în localitatea Teiuşu, în urma unui incendiu de vegetaţie din cauza focului deschis în spaţii deschise, potrivit stiripesurse.ro.

Pompieri din două judeţe au intervenit cu cinci autospeciale timp de şase ore pentru stingerea incendiului.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină aseară în localitatea Teiuşu, din judeţul Giurgiu, în urma izbucnirii unui incendiu de vegetaţie care s-a extins la două locuinţe. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei Colibaşi, Punctului de Lucru Greaca şi Călugăreni, dar şi un echipaj de la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi.

Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului care a cuprins două case timp de şase ore cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă”, se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ISU Giurgiu.

Prima locuinţă a ars pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, în interior fiind afectate electronice şi electrocasnice, iar din gospodărie au mai ars o cantitate de zece tone de lemne, o motocicletă, o căruţă şi alte bunuri. Cea de-a doua locuinţă a ars pe o suprafaţă de 130 de metri pătraţi, fiind distruse electronice şi electrocasnice, mobilier şi alte bunuri. Potrivit pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Un primar cere pedeapsa cu închisoarea pentru cei care hrănesc urșii