Șofer român de TIR, descoperit mort pe o plajă din Italia

El era declarat dispărut de 6 zile

Tir
Tir sursa foto pixabay

Un șofer de camion român a fost găsit mort pe o plajă din Tarquinia, în Italia. Potrivit Corriere Viterbo, românul era dat dispărut de 6 zile, potrivit ziare.com.

În timp ce se plimba pe plajă, un bărbat a observat un cadavru fără braț.

Acesta a chemat imediat Poliția, care a izolat zona și a început cercetările. Trupul românului devenise aproape de nerecunoscut deoarece stătuse foarte multe timp în apă. El a fost identificat cu ajutorul actelor pe care le avea asupra sa. Românul era un șofer de camion ce fusese dat dispărut în urmă cu șase zile. Ultima dată fusese văzut la bordul unui feribot care se îndrepta de la Barcelona spre Civitavecchia, Italia.

Există posibilitatea ca dispariția lui să fi survenit în urma unei discuții care s-a produs la bordul feribotului acum 6 zile, scrie presa italiană.

Momentan nu se știe cum a căzut românul în apă. De asemenea, nu este exclusă posibilitatea ca în timpul conflictului să fi fost împins. Anchetatorii au luat cadavrul și urmează să se facă autopsia. Cât despre absența brațului, există poxibilitatea ca o barcă rapidă să fi prins cadavrul din greșeală. În acest caz s-a deschis un dosar penal, iar anchetatorii urmează să stabilească cauza care a determinat moartea românului.

Turiști străini îmbătați și jefuiți în Centrul Vechi al Capitalei