Elev din Lugoj reţinut de poliţişti pentru agresarea unui coleg în curtea liceului

Incidentul a avut loc în municipiul Lugoj

Elevi
Elevi sursa foto pixabay

Un elev de 18 ani de la un liceu din municipiul Lugoj, județul Timiș, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, potrivit g4media.ro.

El este acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce şi-a agresat un coleg de aceeaşi vârstă, în curtea unităţii şcolare.

Poliţiştii au fost sesizaţi că în curtea unei şcoli ar fi avut loc o altercaţie între doi elevi. La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă şi l-au reţinut pe agresor pentru 24 de ore, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş. Conducerea unităţii de învăţământ a solicitat prezenţa salvării, pentru a oferi elevului agresat suportul necesar.

De asemenea, a fost notificată Jandarmeria, iar Biroul Siguranţă Şcolară a întocmit procesul-verbal de constatare.

„În cursul primei pauze din cadrul programului şcolar, luni, la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu Lugoj a avut loc o altercaţie între doi elevi majori. Conducerea unităţii de învăţământ a solicitat prezenţa salvării, pentru a oferi elevului agresat suportul necesar. De asemenea, a fost notificată Jandarmeria, iar Biroul Siguranţă Şcolară a întocmit procesul-verbal de constatare. În privinţa măsurilor care se întreprind, la nivelul unităţii de învăţământ, s-a luat legătura cu mamele elevilor, s-a întrunit în şedinţă consiliul clasei şi s-au convocat membrii Comisiei de prevenire şi combatere a violenţei. Urmează să se stabilească măsurile care vor fi aplicate, conform actelor normative în vigoare”, a declarat, marţi seara, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş (ISJ), Aura Danielescu.

Trupa britanică Coldplay susţine două concerte la Bucureşti pe Arena Națională