Popescu Piedone a adunat un NUMĂR RECORD de următori pe Tik Tok în România

Noul cont creat pe Tik Tok este @cristianpopescupiedone

Cristiab Popescu Piedone
Cristiab Popescu Piedone sursa foto pag de FB

Cristian Popescu Piedone a reușit să adune un număr record de următori pe Tik Tok în România. Practic, Popescu Piedone a avut 25 de milioane de vizualizări în doar 7 zile pe noul cont creat pe Tik Tok, @cristianpopescupiedone. Popescu Piedone a anunțat că în decurs de două luni, de când a creat contul, a reușit să aibă 227.000 de urmăritori într-un timp record.

Popescu Piedone: Faptul că îmi sunteți alături în număr atât de mare înseamnă enorm pentru mine, Cristian Popescu Piedone

Numărul mare de urmăritori îi demonstrează lui Popescu Piedone faptul că nu este singur, foarte mulți oameni empatizând cu ceea ce face și cu ceea ce își propune să realizeze pentru viitorul țării.

Știți bine, dragi prieteni: PIEDONE FACE!

„La început, nu am realizat semnificația acestor 25 de milioane de vizualizări într-un interval de doar 7 zile, 80 de milioane de vizualizări în doar două luni, însă ulterior am înțeles că este un NUMĂR RECORD în România. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră! Mesajele mele, conținutul meu și videoclipurile mele au ajuns în întreaga țară, ba chiar și în diaspora, și acest lucru mă împlinește enorm! VĂ MULȚUMESC! Peppa Pig vă iubește! PS. PIEDONE NU DEZAMĂGEȘTE”, este mesajul transmis de Popescu Piedone.

Popescu Piedone: În duminica orbului ne vom lupta cu ei! Oameni buni, ieșiți la vot!