Cristian Popescu Piedone și Daniel Băluță fac un gest impresionant față de fotbaliștii echipei naționale care au fost prezenți la Campionatul European de Fotbal din Germania. Edilii au anunțat că tricolorii vor fi desemnați cetățeni de onoare ai Sectoarelor 4 și 5, lucru care va fi stabilit printr-o hotărâre de Consiliu Local. ” Pentru bucuria pe care ne-ați oferit-o, MULȚUMIM! Pentru emoția pe care ne-ați transmis-o, MULȚUMIM! Pentru că ați unit o țară-ntreagă, MULȚUMIM! „, este mesajul emoționant transmis de Popescu Piedone.

Popescu Piedone : Şi pentru că ne mândrim cu voi, eu, în calitate de primar al Sectorului 5 şi Daniel Băluță, în calitate de primar al Sectorului 4, vrem să vă mulțumim prin a vă numi CETĂȚENI DE ONOARE ai sectoarelor 5 şi 4!

La inițiativa celor doi primari, respectiv primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone şi primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, în şedințele de Consiliu Local de la sfârşitul lunii iulie, vor fi adoptate hotârâri ce prevăd ca toți membrii echipei naționale de fotbal ai României să devină cetățeni de onoare ai Sectoarelor 4 şi 5. Edilul Sectorului 5 îi îndeamnă pe toți primarii din România să facă acest lucru, pentru a-i motiva pe aceşti tineri excepționali.

Popescu Piedone: După zeci de ani, aceşti tineri minunați au reuşit să facă ceva ce nu credeam că mai pot vedea în viața asta: să unească o națiune, să unească românii de pretutindeni!

„Aceşti tineri au pus România din nou pe hartă şi ne-au făcut să plângem de bucurie, în timp ce un întreg stadion cânta la unison imnul țării noastre! Sper că acest gen simbolic pe care îl voi face atât eu, cât şi Daniel Băluță, să se multiplice în toate oraşele şi comunele din țară, în semn de apreciere pentru emoția pe care aceşti fotbalişti ne-au oferit-o şi pentru a-i motiva pe cei din echipa națională.”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Edilul Sectorului 5 îi îndeamnă pe toți primarii din România să facă acest lucru.

Popescu Piedone: Îi îndemn şi pe toți primarii din Bucureşti să-şi arate astfel aprecierea fată de cei care au reuşit să ne unească din nou!

„Pentru edilii care nu vor acest lucru… poate vor vrea cei care urmează să-şi preia mandatele în toamnă!”, este mesajul primarului Sectorului 5. Popescu Piedone vrea să le mulțumească personal tricolorilor pentru că au reuşit să facă un lucru pe care nu credea că va reuşi să-l mai vadă vreodată. ” Mai exact, ați reuşit să faceți ca români din Canada, Australia, Moldova, Spania, Statele Unite ale Americii etc. să se îmbrățişeze, deşi nu se cunoşteau! Ați unit o națiune, pentru că sângele apă nu se face! Mă înclin şi vă respect, Primarul Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone anunță că îl va da în judecată pe Nicușor Dan