Jandarm găsit împușcat în cap, în Timișoara

El s-a împușcat chiar la domiciliu

jandarmerie
Jandarmerie sursa foto pag de FB

Un jandarm timișorean a murit după ce s-a împușcat în cap luni. Incidentul a avut loc chiar la domiciliul tânărului, care se afla în timpul programului și ar fi trebuit să fie la punctul de lucru, potrivit ziare.com.

„Cu regret profund vă anunţăm că, la ora 11,37, medicii au declarat decesul colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleanţe şi suntem alături de familia îndurerată”, a transmis IJJ Timiş.

Medicii de la Spitalului Judeţean Timişoara au efectuat timp de mai multe ore manevre de resuscitare pentru a-i salva viaţa. Inspectoratul de Jandarmi din Timișoara s-a confruntat cu o tragedie după ce un tânăr de 24 de ani s-a împușcat în cap la domiciliul său aflat în apropierea serviciului.

Jandarmul, care nu a ajuns la punctul de lucru luni dimineață, a fost găsit în stare gravă după ce colegii au sunat la 112 când acesta a întârziat la muncă.

Tânărul jandarm s-a prezentat la sediu pentru a-și ridica arma din dotare. Ar fi trebuit apoi să se îndrepte spre Arhivele naționale Timiș, unde avea o tură de pază, dar nu a mai ajuns. A mers acasă, unde s-a împușcat în cap. Nu este clar dacă este vorba de un accident sau o tentativă de sinucidere, iar Inspectoratul de Jandarmi din Timișoara nu a oferit nicio declarație. Timișoreanul a fost transportat la spital în stare critică.

Tichete pentru desfășurarea activităţilor casnice