Adrian Vigheciu, acest monument de idei electoral-intelectuale, a bătut toate recordurile în materie de promovare politică. În lipsă de idei (nimic nou sub Soare), s-a gândit că O VACĂ este biletul lui către Primărie! Omul din interiorul persoanei s-a simțit chemat la origini, și a pus ochii pe o vacă, a negociat o masă plină de E-uri, i-a promis vacii (altfel un animal nobil) că o face vedetă și s-a pus pe treabă! Trecând peste faptul că este, cred, destul de ilegal să mergi cu vaca prin București, eminanța cenușie a PSD Sector 5 s-a folosit de imaginea vacii încercând, și reușind să se facă și mai de baftă dacă încă se mai putea….

Păi măi om bun și total penibil…cam care este de fapt mesajul pe care voi, candidat al celui mai mare mare partid și vaca, ați vrut să-l transmiteți? Neștiind pic de administrație, ai dus săracul animal pe pajiștea lui Nicușor…dar e bine…atât ai putut! Ai anunțat și tu înainte la Partid că te duci cu vaca la păscut în loc de întâlniri cu alergătorii?

Însă, în zilele în care trăim, în numele totalei libertăți și a pluralismului promovate intens de unele ONG-uri da, poate fi o idee bună! Dar, chiar dacă nu sunt locuitor al Sectorului 5, tot nu te-aș vota pentru ca eu susțin familia tradițională! Și spun asta pentru că nu am știut ce să înțeleg din mesajul tău!

Altfel…mult succes!