Complexul Multifuncțional “Sfântul Andrei”

Încă de când a preluat mandatul de primar al Sectorului 5, a dispus dezvoltarea unui complex care să ofere servicii medicale la prețuri accesibile pentru toți locuitorii sectorului.

Pentru că nu e nimic mai de preț decât sănătatea! Și a reușit! Complexul Multifuncțional “Sfântul Andrei”, primul centru medical deschis de Primăria Sectorului 5, oferă servicii medicale de calitate, la preț redus sau gratuit.

Complexul are numeroase specializări, precum stomatologie, oftalmologie, endocrinologie, kinetoterapie, fizioterapie, diabet-nutriție sau medicină internă. Săptămâna aceasta a inaugurat o nouă specializare: logopedie-psihologie!

Medicii sunt adevărați profesioniști, pregătiți să trateze atât copii, cât și adulți! Pentru că toți merită să beneficieze de servicii medicale de calitate, aici, acasă, în Sectorul 5!

Este sigur că viitorul primar, Vlad Popescu Piedone, va extinde specializările din cadrul acestui complex. Și a mai spus ceva: Vlad pregătește un proiect ce presupune construirea unui complex medical mai mare, care să vină în sprijinul locuitorilor Sectorului 5!

Între timp, activitatea în cadrul Complexului “Sfântul Andrei” continuă! Așa cum va continua și dezvoltarea sectorului!