Bărbat acuzat de sechestrarea unei persoane

El a obligat-o să muncească la ferma sa din Iași

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un bărbat în vârstă de 60 de ani este acuzat că a luat cu forţa o persoană, a urcat-o într-o maşină şi a dus-o la o fermă din judeţul Iaşi, unde a sechestrat-o şi a obligat-o să muncească, potrivit ziare.com.

În perioada 2015 – 2020, suspectul ar fi ţinut un alt bărbat la aceeaşi fermă.

”La data de 14 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Iaşi au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Iaşi, la o persoană (un bărbat de 60 de ani) bănuită de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi supunerea la muncă forţată sau obligatorie”, a transmis miercuri, Poliția Română.

La data de 9 august, suspectul ar fi luat un bărbat de 62 de ani, din comuna Schitu Duca, fără voia sa, şi l-ar fi introdus într-un autoturism şi transportat la o fermă de pe raza comunei Schitu Duca, unde l-ar fi obligat să presteze diferite munci. ”De asemenea, tot în urma investigaţiilor efectuate, a rezultat că în perioada 2015-2020, persoana bănuită ar fi ţinut un alt bărbat, fără voia sa, la o fermă din comuna Schitu Duca, unde ar fi fost forţat să presteze anumite munci, fără a fi remunerat”, a mai transmis sursa citată. În urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate mai multe probe, iar persoana a fost dusă la sediul poliţiei pentru cercetări.

Incendiu puternic în localitatea Afumați