Marcel Ciolacu, susținut la președinția României de către Cristian Popescu Piedone

Popescu Piedone, care a candidat la Primăria Capitalei împotriva candidatului PSD, Gabriela Firea, este convins că Marcel Ciolacu este cel mai bun președinte pentru România

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale și președintele partidului, creditat cu șanse sigure de intrare în Turul al II-lea al alegerilor, este sprijinit într-un mod care poate fi considerat neașteptat de către Cristian Popescu Piedone, încă primar al Sectorului 5. Se poate spune că este un sprijin surprinzător deoarece Popescu Piedone a candidat la alegerile locale împotriva candidatului PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, potrivit stiripesurse.ro

Din acest motiv, au fost voci care au considerat că șansele Gabrielei Firea au fost puternic reduse din cauza candidaturii edilului de la Sectorul 5. Acum Popescu Piedone își anunță public susținerea pentru Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Popescu Piedone: „E timpul ca românii să aibă un preşedinte român pentru România. Pe mine, domnule Marcel Ciolacu, m-ați convins”

”Încă o zi de normalitate printre oameni. Încă o zi în care pulsul normal al vieții nu-l poate schimba nimeni. Încă o zi în care talpă țării strigă după ajutor. Domnule viitor preşedinte, Marcel Ciolacu, auziți rezonanța poporului român.Ştiu că ați plecat de jos că şi mine, sunt ferm convins că nu v-ați desprins de realități! E timpul să faceți dreptate! E timpul că românii să aibă un preşedinte român pentru România. Pe mine, domnule Marcel Ciolacu, m-ați convins. Dar România e mare, români sunt mulți, depinde doar de dumneavoastră să nu-i dezamăgiți. Piedone votează Marcel Ciolacu! P.S. Cei care aveți încredere în mine, credeți-mă, ştiu ce zic. Vă iubesc pe toți necondiționat. Piedone, unicul muritor între Zei”, scrie Popescu Piedone pe contul personal de Facebook.