Accident rutier soldat cu doi morți în județul Harghita

Alte trei persoane au fost rănite

Ambulanta
Ambulanta sursa foto pixabay

Duminică noaptea un accident rutier grav pe DN 13 B, între localitățile Praid și Bucin din județul Harghita, a determinat la moartea a două persoane și la rănirea altor trei, potrivit stiripesurse.ro.

Autoutilitara în care se aflau cele cinci persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile

Echipele de intervenție au găsit două victime decedate și trei rănite, două dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare. Evenimentul a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, pe DN 13 B, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc şi ambulanţe. „La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat faptul că o autoutilitară, în care se aflau cinci persoane, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, din nefericire, două dintre acestea fiind decedate”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

Celelalte trei persoane implicate în accident au fost rănite, însă au fost găsite conştiente. Ele au primit primul ajutor medical din partea echipajelor SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior două dintre acestea fiind transportate la spital. Pompierii militari au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

Ultima eclipsă de Lună, vizibilă în România miercuri