Accident grav în Piața Unirii din Capitală

12 persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un microbuz și un autoturism

Accident
Accident sursa foto pixabay

Douăsprezece persoane au fost rănite, necesitând transportul la spital, în urma unui accident produs luni noaptea, la Piaţa Unirii din Bucureşti, între un autoturism şi un microbuz, potrivit ziare.com.

Pompierii ISUBIF au intervenit luni dimineață, 17 iunie, la un accident rutier produs la Piața Unirii, din Capitală, între un autoturism și un microbuz.

În accident au fost implicate 15 persoane, 5 din autoturism și 15 din microbuz (de origine nepaleză). Nu sunt persoane blocate sau încarcerate, toate sunt conștiente. Au intervenit 9 ambulanțe SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere. 12 persoane au fost transportate la spital (2 la Universitar, 3 – Floreasca, 1 – Spitalul Militar, 1 – Elias, 1 – Pantelimon, 4 – Bagdasar). În autoturismul cu 8+1 locuri implicat în accident se aflau șase persoane din Bangladesh și patru persoane din Sri Lanka, în timp ce în celălalt autovehicul erau cinci persoane cetățeni români. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului și au dispus măsuri pentru fluidizarea traficului în zonă.

ANM anunță temperaturi extrem de ridicate în următoarele patru săptămâni