Copil abuzat sexual timp de 6 ani de tatăl lui

Abuzurile aveau loc de cele mai multe ori dimineața

Copil Abuzat
Copil Abuzat

Caz dramatic în județul Alba. Un copil a fost abuzat sexual de propriul tată timp de 6 ani. Abuzurile au fost descrise de magistrații Judecătoriei Sebeș, într-o motivare a instanței de judecată, potrivit hiare.com.

O primă decizie în instanță a fost dată de magistrați vineri, pe 12 iulie. În prezent, agresorul se află la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud.

De aproximativ 2 ani se află în executarea unei pedepse de 11 ani pentru tentativă de omor. Abuzul asupra minorului a început când avea 6 ani, mai exact din 2014 până în 2021. Fiind la o vârstă extrem de fragedă, copilul nu a reușit să se apere și a înțeles mult mai târziu ceea ce i se întâmpla. De asemenea, el a fost și amenințat de tatăl său că în cazul în care va povesti despre abuzuri, mama și sora sa vor avea de suferit. Astfel, minorul a tăcut pentru a-și proteja mama și sora. Conform motivării instanței, totul a pornit în septembrie 2014, când bărbatul a început să intre în camera băiatului și să-l abuzeze.

Abuzurile aveau loc de cele mai multe ori dimineața și s-au întins pe o perioadă de mai mulți ani. Agresorul îi spunea fiului că-l pregătește pentru viață.

Copilul a detaliat în fața instanței ororile la care a fost supus de propriul tată. De asemenea, în acest caz au existat și conversații telefonice în care abuzatorul și-a recunoscut faptele. Agresiunile au ieșit la iveală după un moment de furie extremă a bărbatului, mai exact pe 29 septembrie, când acesta și-a strâns de gât soția și a amenințat că-i omoară pe toți. După ce bărbatul a adormit, mama și copiii au fugit să doarmă pe câmp, în mașină.

Atunci a fost momentul în care băiatul a mărturisit abuzurile la care era supus de tată.

În primă instanță, magistrații l-au condamnat pe agresor la mai mulți ani de închisoare. Astfel, pentru agresiunea asupra minorului, el a primit 8 ani de închisoare și câte 3 pedepse de 6 luni pentru amenințare. În urma pedepselor recalculate prin calcul judecătoresc, magistrații i-au dat 14 ani și 2 luni de închisoare în regim de detenție. În urma pedepselor recalculate prin calcul judecătoresc, magistrații i-au dat 14 ani și 2 luni de închisoare în regim de detenție.

Nouă români reținuți în Italia pentru trafic de mașini