Medic stomatolog din Brăila înjunghiat în cabinetul propriu

Corpul femeii prezenta mai multe urme de violență

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Moarte suspectă într-un cabinet stomatologic din Brăila, marți seară, 16 iulie. O femeie, cel mai probabil proprietara cabinetului, a fost găsită moartă de o asistentă medicală. Aceasta a sunat imediat la 112, potrivit ziare.com.

Echipajele Poliției, ajunse la fața locului, au delimitat zona din jurul cabinetului stomatologic al medicului Marina Gavril, situat pe strada Griviței, în zona intersecției cu strada Gral. Eremia Grigorescu, după ce s-a primit un apel telefonic referitor la o moarte suspectă.

Din primele date, ar fi vorba chiar despre medicul stomatolog, scrie obiectivbr.ro. Femeia, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost găsită fără suflare marți seară, 16 iulie, de o asistentă care a dat alarma. La fața locului a ajuns și un procuror criminalist. „La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Munca în aer liber la orele amiezii, interzisă în Grecia