Popescu Piedone, baie de mulțime la târgul de la Clejani: „Să aveți încredere că vă voi reprezenta cu cinste în Senatul României”

Piedone a fost asaltat de cei care au dorit să vorbească cu el

Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul pe listele PSD la Senatul României, dovedește în continuare că îi place să fie în mijlocul oamenilor pentru a le asculta problemele sau pentru a sta de vorba cu ei. Cristian Popescu Piedone a făcut o baie de mulțime în târgul de la Clejani, din județul Giurgiu, unde a fost asaltat de cei care au dorit să vorbească cu el și să îi spună că îl votează pentru Senatul României. Cristian Popescu Piedone le-a urat celor cu care a vorbit sănătate si ” Doamne Ajută”

„Să aveți încredere că vă voi reprezenta cu cinste în Senatul României”, le-a spus Cristian Popescu Piedone oamenilor.

” Sănătate multă. Ne bucurăm că vă vedem. O să vă votăm”, a fost mesajul transmis lui Popescu Piedone de cei prezenți la târg.”. Am venit la voi la Giurgiu să ridicăm Giurgiul în sus”, le-a spus pe un ton glumeț Popescu Piedone oamenilor . Mulți au făcut poze cu Piedone și i -au urat să iasă senator și să facă treaba cum” a făcut la București”

Și pentru că este un bun gospodar, Popescu Piedone s a interesat și de varza românească, care este bună de murat . Popescu Piedone s-a întâlnit la târgul de la Giurgiu și un locuitor din Sectorul 5. ” Vreau să va felicit. Eu stau în Sectorul 5 și va mulțumim pentru ce ați făcut în sector”, i-a transmis acesta lui Popescu Piedone.