Locuințele din Vrancea a doi bătrâni, incendiate intenționat

Proprietarii au primit îngrijiri medicale la locul incendiului

Două locuinţe au fost mistuite de flăcări în urma unui incendiu izbucnit, miercuri seara, la Andreiaşu de Sus, județul Vrancea, potrivit ziare.com.

Focul a fost pus intenţionat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Miercuri, un incendiu a cuprins două locuinţe din localitatea Andreiaşu de Sus. În urma incendiului au ars generalizat două case alipite, pe o suprafaţă totală de aproximativ 200 de metri pătraţi. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că acţiunea intenţionată a fost cauza incendiului, făptuitorul fiind deja identificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Potrivit pompierilor, doi bătrâni, un bărbat de 76 de ani şi o femeie de 75 de ani, proprietari ai celor două locuinţe, au primit îngrijiri medicale la faţa locului după ce au suferit atacuri de panică

Ei au refuzat transportul la spital. Pentru stingerea incendiului au intervenit trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, SVSU Odobeşti cu o autospecială de stingere şi SVSU Andreiaşu de Jos. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate motivele care au stat la baza acestui gest.

Secetă în Botoșani din cauza temperaturilor extrem de ridicate