Popescu Piedone, mesaj după vizitele în mai multe comune din Giurgiu: Cum am muncit pentru cetățenii sectoarelor 4 și 5 voi munci și pentru giurgiuveni!

Popescu Piedone consideră că cetățenii județului GIURGIU trebuie să aibă în case belșug, liniște și fericire!

Cristian Popescu Piedone, candidatul PSD pentru Senatul României în județul Giurgiu, și-a continuat turul de forță în localități din județ, unde a stat de vorbă cu oamenii dar și cu reprezentanții administrației locale. Astfel, Popescu Piedone a vizitat Primăria comunei Comana, unde s-a întâlnit cu edilul locaitatii și cu angajații instituției. Popescu Piedone s-a întâlnit și cu locuitori ai comunei, cărora le-a transmis să voteze cu cine cred ei că îi vor reprezenta mai bine în Parlament.

Ca și la târgul de la Clejani, Popescu Piedone s-a întâlnit cu oamenii care i-au transmis că îl vor vota în speranța că va face treaba bună ca și la București.

” Domn primar, cu dreptul”, a fost mesajul transmis lui Popescu Piedone de un locuitor al comunei. ” Doamne ajută tuturor”, le-a transmis Popescu Piedone celor cu care s-a întâlnit. Popescu Piedone s-a întâlnit și cu locuitorii comunei Gaujani, ocazie cu care a vizitat și Primăria din localitate, unde a participat la constituirea noului Consiliu Local.

Popescu Piedone: Oameni buni, imposibilul este mereu posibil! Trebuie doar să muncim și să credem că dorințele, visurile și speranțele… se materializează, se îndeplinesc, se împlinesc!

Potrivit lui Popescu Piedone, campaniile electorale distrug, deseori, amiciții și prietenii de-o i celui pe care partidele îl invocă: cetățeanul! „Când cetățeanul trăiește greu, când cetățeanul este amărât, când cetățeanul este dezgustat de peisajul politic… politica decade și piere!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

” Nu este bine! Certurile, injuriile, orgoliile… dăunează colaborării ulterioare și îi fac rău tocmai celui pe care partidele îl invocă: cetățeanul! Când cetățeanul trăiește greu, când cetățeanul este amărât, când cetățeanul este dezgustat de peisajul politic… politica decade și piere!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: În 30 de ani de administrație, am învățat că cetățeanul primează, cetățeanul dictează, cetățeanul și doar cetățeanul contează! Cetățeanul este singurul statut de partid, singura voce, singură busolă a unui partid!

Popescu Piedone are și un mesaj pentru politicieni: „Oameni buni, este loc de politică pentru toate partidele actuale și viitoare! Nu noi, politicienii, decidem cursul politicii! Niciodată! Credeți-mă că DOAR cetățeanul ne arată calea! Când politicienii greșesc… cetățenii îi pedepsesc! Cu ștampila! Stimați liberali din județul Giurgiu vă rog să primiți din partea mea, Cristian Popescu Piedone, următorul mesaj: Noi, cei din PSD, am fost, suntem și vom fi mereu de STÂNGA, dar în viață pășim mereu cu DREPTUL! Unii dintre dumneavoastră cunoașteți prea bine această filosofie, că v-ați început cariera politică în PSD! Alții… au priceput-o când au renunțat la PNL pentru PSD! „

Popescu Piedone: Și, cum calendarele se schimbă și se tot schimbă, iar noi ne învechim, vorba lui Caragiale, este corect să facem orice politică ne place, dar… să muncim împreună pentru cetățeni!

„Pentru că cetățenii au nevoie de o politică benefică pentru viețile lor, la fel cum toți avem nevoie de o țară mândră și stabilă! Cum am muncit pentru cetățenii sectoarelor 4 și 5 voi munci și pentru giurgiuveni! Consider că cetățenii județului GIURGIU trebuie să aibă în case belșug, liniște și fericire! Și așa va fi! Cu respect, Piedone ” este mesajul lui Popescu Piedone.