Tudorel Toader nu vrea să fie asociat cu „Mitralieră”

Supărat că l-ar fi învinuit neoficial, Tudorel Toader ripostează

Tudorel Toader pare să se fi supărat (un pic), în urma postării lui Cătălin Rădulescu, alias „Mitralieră”. Mai exact, fostului ministru al Justiției nu pare să-i placă foarte mult asocierea cu fostul deputat PSD, mutat pe ultima sută de metri la PER, de unde a trecut pe linie moartă.

Supărat că l-ar fi învinuit neoficial, Tudorel Toader ripostează:

„Deputatul „Mitralieră” spune cum sunt eu vinovat pentru că nu am înlocuit termenul de „suspiciuni rezonabile” cu ” probe clare”, așa cum el mi-a cerut(!), motiv pentru care are dosar penal de falsificare a dosarului de revoluționar!!!
PS: deputații pot formula inițiative legislative, în parlament, nu se pot adresa MJ cu „cereri” de modificare a legii!”, a spus Tudorel Toader, într-o postare care, cel mai probabil, va fi ștearsă după o oră, așa cum ne-a obișnuit deja.

Motivul Discordiei dintre Tudorel Toader și Mitralieră

„Mă aflam cu un prieten în Piața Maria, unde se strânseseră timișorenii în fața parohiei reformate a pastorului Lazlo Tokes! Nu mai cred demult în coincidențe, și sigur ”nu poate fi“ o coincidență că în urmă cu o zi s-a votat în parlament legea mea, privind modificarea și completarea Legii 241/2005 privind prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, singura lege prin care după 30 de ani, statul român poate recupera sumele de bani de la evazioniști, în loc să îi bage în pușcărie și să nu recupereze nimic! Și pentru că am văzut pozițiile extraordinare ale dnei judecător Stoicescu și ale dnei judecător Baltag și a celorlalte judecătoare din CSM, vis a vis de modul cum au decurs anchetele procurorilor Dna din 2010 și până în prezent, făcându-se dosare pe suspiciuni “rezonabile“ și nu pe probe clare, evidente (așa cum am cerut eu ministrului de justiție Tudorel Toader, să schimbe termenul), și văzând graba de a da un comunicat și a considera o persoană suspectă, fără audieri, fără să verifici probele și fără să audiezi martorii, numai pentru plăcerea unui sistem de a denigra un revoluționar, îmi arată clar că nu s-a schimbat nimic și anchetele seamănă tot mai mult cu anchetele staliniste și gestapoviste!”, a scris Cătălin „Mitralieră” Rădulescu.

Citește și: Andronic se pupă singur în oglindă, în urma condamnării: „Voi rămâne ziarist”

#News