Fetiță de 3 ani grav rănită, transportată la spital

Copila a suferit traumatisme severe la coloana vertebrală şi cranio-cerebral

SMURD
SMURD

Incident dramatic în județul Alba. O fetiță de trei ani a căzut de la o înălţime de cinci metri, de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești, comuna Avram Iancu, potrivit ziare.com.

Copila a fost grav rănită, suferind traumatisme severe la coloana vertebrală şi cranio-cerebral

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iulie 2024, în jurul orei 18.20, polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie de 38 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare, din localitatea Avram Iancu, satul Călugărești. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o fetiță de 3 ani, din municipiul București, care a căzut de la o distanță de aproximativ 5 metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Alba, echipajul SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Câmpeni a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical la un copil de 3 ani care a căzut de la aproximativ 5 metri.

„În urma evaluării medicale, copilul prezintă traumatism la nivelul coloanei vertebrale şi traumatism cranio-cerebral”, a precizat sursa citată. A fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Târgu Mureș. În cauză, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Peste 700 de articole vestimentare ridicate după percheziţiile în dosarul Biancăi Drăguşanu