Accident grav între un tramvai și un autoturism, soldat cu decesul șoferului

Circulația tramvaielor a fost blocată pe șoseaua Progresului din sectorul 5

Accident tramvai
Accident tramvai sursa foto pag de FB Trafic Romania

Un accident grav s-a produs, joi dimineața, în Capitală, pe șoseaua Progresului, zona Carrefour Vulcan din Sectorul 5, în care au fost implicate un autoturism și un tramvai. Conducătorul auto a decedat, fiind suspiciuni că vatmanul consumase substanțe psihoactive, potrivit g4media.ro.

Circulația tramvaielor este oprită pe ambele sensuri de mers. Șoferul a murit, au declarat surse din poliție.

Potrivit acestora, circulația tramvaielor este în continuare blocată. Potrivit Brigăzii Rutiere, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șoseaua Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție. În urma accidentului de circulație conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Liniile de tramvai 1, 10, 11, 25 și 47 sunt blocate pe Șoseaua Progresului, pe ambele sensuri de circulație. „Liniile 1, 10, 11, 25 și 47 – blocate pe Șos. Progresului, în zona stației Inox, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulație. S-au aplicat măsuri de deviere”, a anunțat Societatea de Transport București (STB).Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20. Tramvaiul a proiectat mașina într-un stâlp și autoturismul s-a rupt în două.

Se efectuează cercetarea fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului de circulație

Conducătorul tramvaiul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma testării preliminare cu aparatul , au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive. Poliția face precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise. Circulația tramvaielor pe șoseua Progresului este restricționată pe ambele sensuri de deplasare.

77 de tone de detergent contrafăcut, reţinute de inspectorii vamali