Director de liceu reclamat că a venit băut la serviciu

Gabriel Mic a fost ridicat de poliție din cadrul școlii, după reclamația unei angajate

Profesor
Profesor sursa foto pixabay

Gabriel Mic, directorul Liceului Tehnologic Constantin Brâncuși din Oradea, a fost ridicat de poliție din cadrul școlii, după ce o angajată a reclamat că acesta s-a prezentat beat la serviciu, a înjurat-o și a încercat să o lovească, potrivit ziare.com.

Incidentul a avut loc luni, înainte de prânz, iar angajata, încadrată ca personal nedidactic, a sunat la 112 pentru a solicita intervenția poliției.

„Directorul este beat, îmi adresează injurii și chiar a ridicat mâna spre mine, dorind să mă lovească”, a declarat angajata. La sosirea poliției, directorul a acceptat inițial să fie testat cu etilotestul, dar ulterior a refuzat, fiind dus la Poliție pentru audieri.

Inspectorul școlar general, Horea Abrudan, a declarat că nu a fost informat despre incident până la acel moment.

El a adăugat: „Dacă se confirmă, vom vedea care articole din legislație au fost încălcate și vom lua măsuri.” Începând de marți, Liceul Constantin Brâncuși va găzdui centrul de evaluare pentru examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, însă Gabriel Mic nu va fi implicat în comisia de evaluare a lucrărilor. Gabriel Mic a negat acuzațiile și a declarat după ieșirea de la Poliție: „O să vă dau în judecată că v-ați hazardat și ați postat lucruri adevărate. Nu e momentul să vă explic mai multe.” El a adăugat că a fost testat cu etilotestul și rezultatul a fost negativ, dar a refuzat să ofere alte detalii, închizând telefonul.

Apa Mării Negre a înregistrat cea mai ridicată temperatură din ultimii 25 de ani