Doi bărbați, acuzați că au tras cu un pistol cu bile într-un restaurant

Ei au fost prinşi în PTF Vama Veche când încercau să plece din ţară

Sursa foto: Facebook/Poliția Română

Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, acuzaţi că au tras cu o armă cu bile în geamurile unui restaurant din Mangalia. Cei doi au fost prinşi în PTF Vama Veche când încercau să plece din ţară, potrivit ziare.com.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, marţi dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au făcut percheziţii domiciliare, la locuinţele a doi bărbaţi

. Ei sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi distrugere. Percheziţiile au avut loc în municipiul Mangalia şi comuna 23 August. ”Astfel, în urma administrării probatoriului în dosar a rezultat că, la data de 9 august, în jurul orei 05.00, cei doi bărbaţi, aflaţi într-un autoturism, ar fi provocat distrugeri geamurilor unui restaurant din municipiul Mangalia, folosind o armă cu bile.

La data de 19 august, bărbaţii au fost depistaţi în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în timp ce ar fi încercat să treacă graniţa”, au afirmat poliţiştii. În urma percheziţiilor a fost ridicată o armă neletală cu bile metalice. Totodată, autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri.

Culturile agricole neirigate, afectate de caniculă