Florin Piersic, mesaj din spital: „Sunt la recuperare”

Actorul ar putea fi externat în cel mult 10 zile, dacă starea sa de sănătate rămâne stabilă

Cunoscutul actor Florin Piersic se simte mai bine și a făcut mai multe declarații. Florin Piersic este la fel de glumeț ca înainte de operație și a dorit să transmită un mesaj de pe patul de spital, potrivit antena3.ro.

„Servus, sunt aici la la o recuperare. Totul e în regulă, învăț cum o să merg”, a spus actorul Florin Piersic.

„Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și a nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul, cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Îi îmbrățișez pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, le răspund la fel cu tot dragul și cu toată prietenia. Sper să-mi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic.

Florin Piersic ar putea fi externat în cel mult 10 zile, dacă starea sa de sănătate rămâne stabilă. Actorul continuă să rămână internat la Spitalul Foișor, sub supravegherea medicilor ortopezi și a medicilor infecționiști de la Spitalul Matei Balș.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joia trecută, la Spitalul „Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea sa anterioară la Spitalul Militar din Cluj. Ulterior, el a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, apoi la Institutul „Matei Balş”, din Capitală.

„În urma investigaţiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infecționişti şi medic cardiolog şi s-a decis efectuarea intervenţiei chirurgicale în regim de urgenţă. A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă şi implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent pacientul se află în secţia ATI, în stare stabilă”, se arăta într-un comunicat de presă transmis de Spitalul Foişor.

Popescu Piedone, avertisment pentru cei care îl atacă: Orice-mi spuneți, răspunsul meu e unul și același: am să fac ordine în primărie și curat în oraș!”