Tragedie pentru o fetiță de șase ani din județul Olt

Ea s-ar fi aruncat de la etaj, după ce mama ei a fost amenințată de concubin

Spital
Spital sursa foto pixabay

O fetiță de numai șase ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Balș, județul Olt, după ce mama ei ar fi fost amenințată cu moartea de iubitul ei, potrivit stiripesurse.ro.

Tatăl fetiței spune că micuța plângea mereu din cauza scandalurilor provocate de concubinul mamei.

Fetița este în stare critică la Spitalul Județean din Craiova. Mama fetiței este cea care a recunoscut polițiștilor că fetița s-a aruncat de la etaj, după ce a auzit-o cum se ceartă cu concubinul. Inițial, fetița a fost internată la spitalul din Balș, ulterior fiind transferată la Craiova.

„Fetița era în stare extrem de gravă. S-a intervenit chirurgical de urgență. Fetița are un prognostic rezervat”, a spus Cristina Geormănean, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență.

Tatăl fetiței, care locuiește în Timișoara, a venit imediat când a auzit despre incident. Acesta spune că bărbatul era deseori violent, iar fetița plângea mereu din cauza scandalurilor de acasă. „Am încercat de multe ori să-i spun ei să-mi dea fata mie. El s-ar fi dus peste fată și ar fi întrebat-o de ce nu doarme. Fata s-a speriat. Mama ei a venit după el și l-a scos afară. Între timp, el a spus: ‘Imediat scap și vin și te omor’. Este un om violent. Știu că are multe dosare penale”, a spus tatăl fetei. Polițiștii din Olt au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează acum să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

Gamă de parfumuri lansată de elevii unui colegiu din Reșița